Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prajitura Cu Mere De Post

Prajitura Cu Mere De Post

Miha astazi avem o prajitura de post, o prajitura frageda cu mere. O prajitura gustoasa si foarte usor de preparat.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Mod de preparare prajitura cu morcov si mere. 6 linguri apa 6 linguri ulei 6 linguri zahar 2 linguri cacao. Prajitura cu mere se poate pregati in mai multe feluri.

Prajitura De Post Rețete Papa Bun
vizitati articolul complet aici : https://retetepapabun.ro/prajitura-de-post/
Cand va este pofta de ceva bun, ieftin si rapid, prajiturile din biscuiti sunt o recomand ca umplutura de mere sa fie foarte bine scazuta, sa nu aiba deloc sirop. Se pune 1/3 din cantitatea de margarina pe fundul tavii, apoi 1/3 din amestecul uscat, jumatate din cantitatea de mere, inca 1/3. Prajitura cu mere este deja o reteta clasica de post si ne aduce aminte de bunatatile pe care mama le facea cand eram copii.

Avem nevoie de, 5 mere de marime medie (cele mai bune sunt merele galbene, fiind mai fragede), 25gm margarina sunflow, 4 linguri de zahar, 2 lingurite scortisoara macinata, 125 gm faina, 50 gm biscuiti amaretto d 'italia, 75 gm margarina sunflow moale.

Reteta asta o facea mama mereu in post, pentru ca ne placea foarte mult si se face si destul de repede. Cealalta jumatate de aluat se intinde, si se pune deasupra merelor. Margarina o taiem in 3 parti egale.si fiecare parte o taiem in cuburi sau felii mici.

Se adauga faina cu praful de copt, apoi marul si morcovul rase, zeama de portocala, coaja de portocala rasa si stafidele. Reteta de prajitura cu mere si morcovi de post a fost propusa de cameliah pe forum culinar. Astfel, se curata merele de coaja si se taie in cubulete (va dura ceva chestia asta, asa.

Prăjitură De Post Cu Mere și Nuci Un Deliciu De Post
vizitati articolul complet aici : https://suntgospodina.net/prajitura-de-post-mere-nuci/
Se coace circa 30 de minute. Prajitura turnata de post cu mere. Cea mai buna prajitura cu mere.

Prajitura cu mere se poate pregati in mai multe feluri.

Prajitura turnata de post cu mere. 1 kg mere, 1 cana gris, 1 cana faina, 1 cana zahar, 200 gr margarina (sau unt daca nu o faceti de post), 2 plicuri zahar vanilat, 1 plic praf copt, 200 gr nuca tocata., 2 lingurite scortisoara, 2 linguri miere (optional). Reteta prajitura frageda de post.

Daca nu tineti post, puteti. Atat de frumos miroase la mine in bucatarie cand pregatesc prajitura frageda cu mere de post. Miha astazi avem o prajitura de post, o prajitura frageda cu mere.

Prajitura Turnata De Post Cu Mere Retete Culinare Cu Laura Sava
vizitati articolul complet aici : https://www.laurasava.ro/prajitura-turnata-de-post-cu-mere/?print=print
For the english version,please scroll down! Prăjitură cu mere (de post). Cealalta jumatate de aluat se intinde, si se pune deasupra merelor.

Prajitura turnata de post cu mere.

Se pun la calit impreuna cu o cesca de zahar,stafidele si coaja de lamaie. Biscuiti cu morcovi, ovaz si nuci. O prajitura cu mere rapida si usor de facut.

Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Mere De Post"